Beveiliging winkelcentrum

Een winkelcentrum dient voor de consument een prettige omgeving te zijn om in te winkelen. Echter kan vandalisme, agressie, winkeldiefstal of de aanwezigheid van hangjeugd een flinke stempel drukken op de veiligheidsbeleving en het winkelplezier van uw klanten.

Als partner in beveiliging werken wij samen met winkeliers, politie en gemeente aan een veilige en vriendelijke winkelomgeving voor iedereen. Wij zijn preventief aanwezig, spreken aan op overtredingen van huisregels en zijn overlast voor door het profileren van eventuele overlastgevers zoals hangjongeren en winkeldieven.

Daarnaast zijn de beveiligers van Passie voor Beveiliging een nette host van uw winkelcentrum en een keurig eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en winkeliers. De beveiligers van Passie voor Beveiliging kunnen, naast hun beveiligingswerk, ook huismeestertaken uitvoeren. Denk hierbij aan het inschatten van een lekkage en hiervoor de juiste partij inschakelen, het beheren van de brandmeldinstallatie en het testen van de sprinklerinstallatie.

Kortom; wilt u een beveiligingspartner die u echt kan ontzorgen? Neem dan vrijblijvend contact op met Passie voor Beveiliging.

PVB is bekend met het Keurmerk Veilig Ondernemen