Over ons

Passie voor Beveiliging richt zich op beveiliging en gastbeleving op de te beveiligen locaties.

Primair richt Passie voor Beveiliging zich op beveiliging van gebieden die openbaar toegankelijk zijn, zoals winkelcentra en uitgaansgebieden. Ook andere locaties waarbij veel contact is met bezoekers, klanten en gasten kunnen door Passie voor Beveiliging worden beveiligd. Denk hierbij aan o.a. vakantieparken en kantoorpanden.

De diensten die wij leveren zijn gericht op een positieve bejegening, zonder dat we wijken in situaties die actie behoeven. Wij zorgen ervoor dat iedere klant, gast of personeelslid zich gezien en gehoord voelt. Daarnaast zijn wij van mening dat kwaadwillende minder snel hun slag slaan op het moment dat de beveiliger prominent aanwezig is en mensen ziet en actief aanspreekt. Wij zorgen voor personeel met uitstekende communicatieve vaardigheden, omdat Passie voor Beveiliging vindt dat dit het beste wapen is om veel situaties te de-escaleren.

Passie voor Beveiliging staat voor veiligheid, service, beleving en ├ęcht vakmanschap. Passie voor Beveiliging staat onder leiding van oprichter en eigenaar Joey de Bruin. Joey is zelf gediplomeerd beveiliger met ervaring in de particuliere beveiliging, zowel op de werkvloer als op managementniveau. Joey heeft werkervaring als manager veiligheid bij Justitie en is oud-politieman.