SUS-wachten

De SUS-teams van Passie voor Beveiliging bestaan uit uiterst bekwame beveiligingsbeambten die een uitgaanspubliek vroegtijdig weten te corrigeren en sussen. Door het gebruik van verbaal sterke beveiligers, werkt het inzetten van een SUS-team altijd de-escalerend. Wanneer het SUS-team wordt genegeerd of er een strafbaar feit wordt ontdekt, wordt de politie direct ingeschakeld.

Om een verplaatsingseffect te voorkomen, kan ervoor worden gekozen om het SUS-team te laten verplaatsen per fiets. Op deze wijze kan de directe omgeving van de horeca snel gecontroleerd worden. Daarnaast worden groepen in beweging gebracht na een avondje stappen. Dit voorkomt baldadigheid op straat en boze omwonenden door overlast.

In overleg met de ondernemers kan worden besproken dat onze SUS-wachten bij ongeregeldheden in de horecagelegenheden ondersteunen. Hiermee wordt de portier ondersteund in zijn werkzaamheden.

Bent u benieuwd wat onze SUS-teams kunnen betekenen voor uw uitgaansgebied? Neem vrijblijvend contact op met Passie voor Beveiliging